Működési szabályzat

Jelen oldal a Summerfall Médiacsoport működési protokollját írja le.

Szerepvállalás

A Summerfall Médiacsoport (mint "médiaszolgáltató"), széleskörű médiajogúsággal rendelkezik. A szolgáltató készíthet zenei, mozgóképes, grafikus, és használható munkákat, ammenyiben értéke nem változik meg.

Értékrend

A médiaszolgáltató tiszteletben kell hogy tartsa a magyar értékrendet, annak megfelelően kell működnie, amennyiben ez eltérő - úgy meghatározott módon - fel kell tüntetni a változtatás okát, illetve a követett értékrend adatait.

Tartalomgyártás

A médiaszolgáltató által gyártott tartalomnak, hűnek kell lennie a meghatározott értékrendhez. Ha a tartalom, vagy a módosított tartalom eltér a meghatározott értékrendtől, törekedni kell arra, hogy visszatérjen az előző értékrendhez.

Politikai korrektség és elhatárolódás

A médiaszolgáltató független médiaorgánumnak minősül, ezen oknál fogva politikailag nem befolyásolható. Törekedni kell arra, hogy ha politikai befolyásoltság veszélye áll fenn, a politikai korrektségnek megfelelően elutasításra kerüljön az adott anyag. A médiaszolgáltató nem köteles politikai állást foglalni, de nem köteles elutasítania sem, bár amennyiben valamelyik tag politikai befolyásoltsága nyilvánvalóvá válik, köteles elhatárolódnia az adott politikai nézettől.

Jogosult hozzáférések

A médiaszolgáltató korábban létrehozott csapatainak munkáját közzé teheti, amennyiben arra igényt tart, és amennyiben arra szükség van. Minden olyan anyag, ami korábban egy korábbi csapattól származik, használhatóvá válik a médiaszolgáltató számára nyersanyag formájában is.

Jelentkezési feltételek

A médiaszolgáltató elfogadhat csapatba jelentkező, vagy tartozni akaró személyeket. A jelentkezési feltétel, hogy az illető betartsa a csapat minden létező szabályát, megfelelően járjon el, és ne adjon ki információt harmadik félnek.

Csapaton kívüli személyek jogállása

Minden olyan személy, akivel valaha együtt készítettünk tartalmat, videó vagy akár stream formátumban, de nem a csapat tagja, csapaton kívüli játékostársnak/személynek minősül. Ezen személyek szerepelhetnek az általunk készített tartalmakban, ha engedélyt kapunk azok rögzítésére és feltöltésére. A médiaszolgáltató fenntartja a jogot, hogy ezen személyeket a rájuk negatív hatással lévő tartalmi csoportokból eltávolítsa (akár az adott tartalom teljes törlésével), vagy ha személyes - virtuális - inzultusra kerül sor.

Last updated