Médiaterjesztési és Felhasználási Feltételek

A Summerfall Médiacsoport által gyártott vagy méltányosan felhasznált anyagainak terjesztési és újra-felhasználási feltételei.

Bevezetés

A Summerfall Médiacsoport (mint "Médiaszolgáltató") fenntarja a jogot arra, hogy anyagainak terjesztését szabályozza, korlátozza, vagy megakadályozza. A Médiaszolgáltató továbbá ellenőrizheti vagy megoszthatja anyagait bármilyen platformon, amely erre a célra jött létre.

Alapfeltételek megléte

A Médiaszolgáltató anyagainak terjesztési alapfeltétele a szerzői jog tulajdonosának feltüntetésén múlik. Az anyagok terjesztése abban az esetben megengedett, ha a megadott médiaanyag változtatás nélkül kerül át egy másik platformra. A változtatás, valamint ennek bárminemű tételei kizárólag a Médiaszolgáltatót illetik.

Vízjel és jogcímke

Anyagok továbbításával történő újra-felhasználás

A Médiaszolgáltató anyagait az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény védi. Ennek tekintetében az anyagok csak is a Médiaszolgáltató engedélyével terjeszthetők, sokszorosíthatók, eredeti forrásuk megjelölésével, valamint a szerző/létrehozó/író megjelölésével. Amennyiben a továbbítás alkalmával a szerzői jog nincs feltüntetve úgy a Médiaszolgáltató az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény jogaival élhet.

Harmadik féltől származó tartalom felhasználása

Jogosulatlan felhasználás

A Médiaszolgáltató fenntartja a jogot, hogy anyagainak jogosulatlan felhasználása esetén, az érintett tartalmat - annak minden részével együtt - eltávolíttassa a meghatározott jogi szabályok figyelembevételével. A kereset benyújtásához figyelembe veszi a tartalmat másoló területének jogszabályait, annak megfelelően jár el. Amennyiben a tartalom-eltávolítási kísérlet nem jár sikerrel, úgy a meghatározott jogi szabályoknak megfelelően bírósági végzés benyújtható.

Egyéb rendelkezések

A Médiaszolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen szabályzatot a jövőben bármikor módosítsa, megváltoztassa, akár teljesen átírja. Ebben az esetben a felhasználókat a megfelelő platformokon keresztül értesíti.

Last updated